VVS Mjölby

VVS Mjölby •

Om ROT-avdraget

En skattereduktion för privatpersoner

ROT-avdraget har funnits sedan 1990-talet när det instiftades för att stimulera byggbranschen. Avdraget kommer i form av en skattesubvention för privatpersoner som anlitar extern hjälp när en fastighet man äger skall renoveras, byggas om eller få en tillbyggnad. ROT är ett personligt avdrag och varje skattebetalande myndig individ kan få upp till 50 000 kronor subventionerat varje år. En förutsättning för att man skall få avdraget är att man bor i fastigheten arbetet utförs i åtminstone under en del av året.

Arbeten inom VVS ger rätt till ROT-avdrag

Om du behöver hjälp med fastighetens ventilation, värme eller sanitet och anlitar oss på VVS Mjölby kan du få använda dig av ROT-avdraget. De flesta av våra arbeten omfattas så länge huset är äldre än fem år. Vid nybyggen gäller en del andra regler och sådana arbeten omfattas sällan av skatteavdraget, men vi hjälper dig såklart reda ut vad som gäller för just ditt projekt innan vi påbörjar vårt arbete.

Vi tar hand om ROT

Om du behöver vår hjälp med VVS i Mjölby kommer vi dra av 30 % på alla arbetskostnader innan vi skickar ut vår faktura till dig. Du behöver inte anmäla något själv till Skatteverket, utan den biten tar vi hand om åt dig. När du får din deklaration framgår det vilka avdrag du fått under året.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en VVS-installatör som kan utföra det mesta inom vatten och avlopp.

  Adress

  Telefon

  E-post
  offert@vvsmjolby.se

  Orgnr

OM OSS

När du söker efter en VVS-specialist i Mjölby som kan ta sig an allt som har med VVS-arbeten att göra.

VVSmjölby.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Vvsmjölby.se kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.