VVS Mjölby

VVS Mjölby •

Badrumsrenovering

En badrumsrenovering är ett stort projekt som man bör anlita certifierade och utbildade hantverkare för att genomföra. Väljer du att göra jobbet själv riskerar du fuktskador som inte täcks av försäkringen just för att renoveringsarbetet inte är utfört av en fackman. De hantverkare som arbetar hos oss på VVS Mjölby har en gedigen erfarenhet inom allt som rör VVS och kan utföra arbetet på ett sätt som motsvarar alla de regleringar och normer som finns gällande renovering av badrum och andra våtutrymmen.

Vi hjälper dig att installera duschblandare

Våra VVS-montörer kan inte enbart bistå dig med att dra fram vattenrör till handfat, diskhoar och toalett, de kan även hjälpa till med att koppla vatten till tvättmaskin och flytta golvbrunn till det ställe i det aktuella utrymmet som du önskar. Har du helt eller delvis renoverat ditt badrum kan vi även bistå med att installera de blandare som behövs i badrummet. Antingen beställer du själv hem de artiklar som du har valt eller så talar du om för oss vilken modell av blandare du vill ha så tar vi hand om såväl beställning som installation.

Under en badrumsrenovering i Mjölby kan vi flytta golvbrunnen

Det finns flera olika anledningar till varför behovet av att flytta golvbrunn uppstår, till exempel:

 • Badkaret tas bort till förmån för en duschhörna
 • Utrymmets planlösning förändras så att rummet blir större eller mindre
 • Fallet på golvet är otillräckligt och brunnens läge måste ändras för att uppnå rätt fallvinkel

Vi tar hand om VVS och badrum till ett bra pris

Vi är medvetna om att en renovering är en stor utgift och därför skickar vi alltid en offert på badrumsrenovering i Mjölby eller våra andra arbeten inom VVS service till den som önskar. Offerten kommer till dig inom en arbetsdag och du förbinder dig inte till något genom att ta emot den. Om du har några frågor gällande kostnadsförslaget, våra tjänster eller vårt sätt att arbeta är du välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att få ta emot dig som kund och ser självklart till att arbetet utförs med stor noggrannhet och inom den överenskomna tidsramen.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en VVS-installatör som kan utföra det mesta inom vatten och avlopp.

  Adress

  Telefon

  E-post
  offert@vvsmjolby.se

  Orgnr

OM OSS

När du söker efter en VVS-specialist i Mjölby som kan ta sig an allt som har med VVS-arbeten att göra.

VVSmjölby.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Vvsmjölby.se kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.